Rabu, 30 Mac 2011

Saye Nak Buat Kek Batik

Salam sume....

hoohohho en3 kali ni berbau makanan...aummmmm...

yahhhh....saye nak buat kek batik...waaaaaaaaaaaaa ako kah? hahahaah yealah saye lah...ape ingat kite tak pandai masak kew...hahhahaha...hye sape cakap tak pandai....hhehheeh

yeaaaaa saye akan buat resepi di ats tapi sebelum tu fara kena pergi shopping barang2 dulo maaaaa.....

ape yg na dibeli kena lah buat check list dulo.....nanti2 lohhh hehehehh

tapi macam simple je barang2 nye...macam buttercup,telur,milo,gula hye gula mesti dah ada kat umah ape daaa....susu cair n biskut marie...tapi ase macam na beli loyang jeww...memang berhajat na beli pown...emmmm na beli lah loyang bulat tu 2...yeah....bile na bershoppng?? nanti lah....hahahhah jadi bila na buat resepi ni....emmmmm nanti lah....hahhhhhahahahahaahahh masuk air lah kamo fara....heheheheh

pepun nanti bila dah jadi fara wat en3 khas membuat resepi ni...hehheheh nanti tu tak tahu lah bile?????? hahaahhahahahahahahh hye ape plak yg pasti maybe next week...=) wink2 selamat berjaya cik fara...

4 ulasan:

  1. pandai kew ko masak nok???x caye mak!!t lau jadi TOLANG bg kami rase k...kami nk komen...hahaha

    BalasPadam
  2. waaaa...
    nti jgn lupe poskn kat ain yer...
    :P

    BalasPadam
  3. hahahahahh.....
    erin-woiittt ako berguru ngan chef wan semestinye sedap...=P
    ain-yes sye akn poskan tapi fulus? hahahahah
    paan-sedap lah...hahahahah

    BalasPadam

si cantek & si kacak memberi pendapat