Khamis, 2 Jun 2011

mood~na psp

Salam kawan2


hep...hep...hep.....korang tahu menatang ni ape mende..tipu leee tak tahu..yerkkkk....


yaaaa.....saye na mulekan strategik membodek En Rezuan.....syg2 na mende kat atas tu boleyyyyyyy...boleyyyyyyy laaa janji na beli aritu......hehehehehh =) kan2 dah janjikan...hahahhah....yeaa saye tahu En Rezuan akan cakap 'okey ujung bulan ni kita pergi yah sayang'....perhhhhhhhh ayat tak hengattttt!!!! hahhahahaahahah ko ni fara memang mahluk jaat btol hahhaahah....alahhhhhhhhh kite kite share lah men psp same2 kan2 yang hehhehheheheh kan2 abg dah ckp kan...hahahah...dah2 ko memang fara....uhhuuhuhu


woo..woooo...saye mule na berangan na jadikan menetang di atas seperti di bawah..

ada controller baru lagi feel na menumbuk,na race segala2 lah heheheheeh


eh2 tak pasai2 jadi radio plak daaaa hehehehheeh....okey ape!


heengen2 hengen psp bertransformer menjadi leptop...

canggih bebenor....ko fara kalo bab berangan memang no 1...takpe berangan itu perlu okey! hahahahhahaha

p/s untuk encik abe : janji tetap janji yah yg hahhahhahah....=)

10 ulasan:

  1. oh en.abg suda jnji yea
    jnji harus dtnaikan..kan
    cpt2 tuntut erk..hihi

    BalasPadam
  2. hahahahahh...itu sudah pasti ain...=)

    BalasPadam
  3. dr angan2org blh cipta mcm2.. wah best punya kipas mesti dapat

    BalasPadam
  4. kak lekit-itu susah pasti kak...ahaks2 ni kipas baek punye hahahaha

    BalasPadam
  5. ayat manis & oujuk rayu tu penting utk dapatkan sesuatu kan.. hihihi

    BalasPadam
  6. KAK ADIEYZA-haaahahah mestilah baru cair...haahah

    BalasPadam
  7. wow psp leh main ngan joy stick eh.hehehe.

    rara ada 1 tp tak main pon sbb sebuk berblog.heeheh

    BalasPadam
  8. ZZY-tahu takpe i loyke hahhah
    ibnubaba-hye ape ingat lelaki jeee suke hehehh
    rara-tahu takpe bez kn..yezza bnyk mende na wat yeaa hhehehh

    BalasPadam

si cantek & si kacak memberi pendapat