Selasa, 10 Mei 2011

Sejak fara berkenalan berchinta dgn En Rezuan dia ajar fara dgr lagu mereka2 di bawah

Salam sume....

uuuuu sebab en abe kito ni duk minat sngt ngan music ala2 underground ni dgn fara2 sekali die duk ajr dengar lagu2 underground ni...mule2 fara tak buley bla gak tapi tibe2 lame2 asyk dok dgr nye jadi terrrrrrrrr....terrrrr  ok terminat plak...hehehheheh ape2 pun bez gak heheheheh n kami ada minat yg same sudahhhhh hehehheh jom folo mereka2 yg diperkenalkn oleh En Rezuan pada fara.....

hujan

the times

oag

butterfingers

monoloque

grey sky morning

azlan & the typewriter

yunalis

 estrella

2 ulasan:

  1. dulu penah suke estrella ni.tp skng mcm dh senyap je.

    BalasPadam
  2. kan2 rara...kite suke lgu stay tu

    BalasPadam

si cantek & si kacak memberi pendapat