Selasa, 26 April 2011

Tudung Koporat @ kami

salam sume....

oraittt lepas dah fara menulis en3 pasai perhimpunan tu kn so sekarang fara na bagi korang sume tgk tudung koporat yg kami kena pakai time perhimpunan tu n na tunjuk kat korang gak unit fara...jom meh folo2 fara hehehhehehh

kami gbs




pic ni nmpk evergreen jeee



unit PU

okey ni Puan Jamilah ok (kak milah) na pencen daa minggu ni last die koje beznyeee dpt cuti pnjng heheheh

uish perempuan tu ciap duk bersimpuh di lantai heheheheh







kak milah n cc fadilah

posing2 ckit

okey yg duduk tu cc kami cc husna

kak teh posing ala2 mas idayu sengol sengolan cubit-cubitan

senyum

ada lagi yg tak ade ni bukan sume lah ni pon tngkp pic ni sbb na wat kenang-kenangan En Taufik na berpindah...pepun selamat di tempat baru yah En Taufik

okey ini abg mus

mcm bese lah memang gedik na nangkap gmbo heheh

muncung itu perlu...hahahahahaha

okey itu saje nanti update en3 pasal yg len plak.....ape? korang kena tunggu lah heheeheh

7 ulasan:

  1. zana x suka pakai tudung tu.. hihihi..

    dear, u dr bahagian mana?

    BalasPadam
  2. penah pakai sekali jer.. tobat dah tak mo pakai..senget benget kalo pakai..elok tersimpan dah dalam lemari..

    BalasPadam
  3. rara-yeaa tudung koporat kementerian kewangan tu kena pkai time perhimpunan
    kak adieyza-tahu takpe kak...org dari bahagian perolehan kerajaan
    mama dhia-akak tahu tak 1 jam saye memakai tudung tu....yeaaa memang tobat maksiat mls na memakainye

    BalasPadam
  4. ape kate pakai yg ade inner..lg senang pakai takyah nak ade muncung senget2 depan kan..macam kawan fara yg sorg dlm pic ni paka(inner itam)i..tul tak? cadangan la..hehe

    BalasPadam
  5. farah-btol lah tu takde lah 1 jam duk dpn cermin tu membetol2 kn nye
    budak botak-time taseh....

    BalasPadam

si cantek & si kacak memberi pendapat