Sabtu, 22 Januari 2011

karoukkk wif kak syu di kotak merah

Salam..sume....

waaaaaaaa awini sye appy gilew + letih = tapi fun...ahhhhahahh..
arini misi sye n roomate(kak syu) test vocal di kotak mewrah.......kaukuakuaakua....So...malas sye na cite panjang2 u all tgk jelah pic2 yg berjaya di capture fara n gelegat this mahkluk...hahahahhah
(p/s:jangan jelez....hahhah kamo owang boleh pergi jugak)

bangun pagi2 n terus ke putrajaya sentral n take this bus na pergi ke destinasi yg ingin dituju...

okey tawan2 ini ler destinasi yg dituju fara n kak syu untuk melunaskan hasrat di ati (kAROK leerr) hheheh..nampak tak murid2 IOI MALL okey...hahhhah

sebelum berkarok kami (perempuan) melunaskan tanggungjawab iaitu bershoppng di situ...waaaaa baju die manyak shantek n murah2...tapi murah2 ko beli banyak2 fara last2 jadi mahal...tak2 i beli 2 pasang jee baju...hahhhahahahahh 

pas daa puas meronde n bershop-shop ckit2 kami pown terus kn perjalanan ke "KOTAK MERAH" huhhuhuuhuhu....akhirnye sampai....waaa....waa....waaa...

terus ke kaunter die n kak syu pot...pet...pot..pet ngan kakak cina tu then trus die bwk kami masuk bilik no 20...wei bilik karok okey kalian...hahhah..pastu kami letak barang n ambik makanan

okey itu makanan yg diambik cik fara ni...serius roti bulat tu SEDAP!!!!!! waaaa
sambil makan2 kami karok2 ler kak syu memulakan langkah sebagai anak seni sementara...hahahh

nanti...nanti korang posing dulo...POSING ITU PERLU....hahhahahahahah

hoohohhhohohooho......ayu ajew mereka....kuaaa...kuaaa...kuaaa

seperti yang diperkatakan tadi lady pink first! ahakss...

kak syu dok menyanyi saye dok berposing leeee.....hahhahah

i loyke this pic....separuh maaaa...

tibe waktu saye menyumbangkan lagooo penyanyi asal....hhhhaha cepat fara pilih lagu ape ko na nyanyi...hahhhahahah (ceh tak gune makhluk jaat remote die control...hahahh)

semangat berkarok

kami memekik memang bez sambil menjamu selera....uuuuuu

pissss2.....na cakap kat korung sume air di atas sangat leeee sedap 'SOUR PLUM'

jemput makan yah kamo semuaa....

sambung berkarok...ini turn kak syu menyanyi

saye pulak maseh dalam mood berposing sakan..hahahahah
ini turn saye nyanyi tapi still na menangkap gambo....haaa lantak leee ko fara (ini pic tercomey dari kami)hahahahahhahahahahahah
kami berduet/berduit...gagagagagagagagag....yekeww ujung bulan pokai....hahhaahhaahahahhaaha

kami berduet lagi tapi si fara ni tetap dogil na mengambil gambr...hahahhaah

so itu saje aktiviti fara di ujung minggu ari sbtu 22.1.11 ni okeyyyy(saye tak selalubegini~pengakuan jujur) hahhhahha....kami balik ke rumah ngan perasaan yg gumbira disamping ditemani deruan air ujan (adakah ini gara2 kami berkarok turun nyee ujan....
OH TIDAK!!!!!!!!! memang nak ujan kowt/ stament membela diri ....) hahhaahahahahahahh

okey fwen sekian n salam

2 ulasan:

  1. tahu takpe fara dpt tiket free 3 jam berkarok...hahhahha syok gilewww

    BalasPadam

si cantek & si kacak memberi pendapat